Bli Ledare

’’Att faktiskt kunna se när man gör skillnad & få tillbaka (flera gånger om) den energi man själv lägger. Så värt! ’’ – Ledare HT17

Bli Ledare

Vill du också vara med på en spännande resa där ditt ledarskap är den drivande kraften för ungdomars utveckling och samtidigt bidra till en mer jämlik folkhälsa och ökad social inkludering? Då ska du anmäla dig som ledare till vårt Tioveckorsprogram.

Tioveckorsprogrammet är Löparakademins ungdomsverksamhet som erbjuder träning och mentorskap från ideellt engagerade ledare till ungdomar som går i årskurs 9. Syfte och mål med programmet är att ge kunskap om en hälsosam livsstil, redskap för att kunna sätta upp och nå egna drömmar och mål. Med löpning som verktyg inspirerar vi till en mer aktiv fritid och hos oss är du välkommen oavsett kön och tidigare träningserfarenhet. Vi är en plattform för personlig utveckling, gemenskap och mod – inte bara för deltagarna utan även för dig som blivande ledare!

Vi kräver inte att du har några förkunskaper inom ledarskap eller träning utan det viktiga är att du tar med dig din positiva energi och vilja att göra skillnad!

Läs mer om uppdraget här: Ledaruppdraget VT20

Under våren 2020 kommer Löparakademin att genomföra Tioveckorsprogram i:

Stockholm (Hallonbergen, Tensta, Husby/Akalla, Norra Botkyrka, Skärholmen, Vällingby/Hässelby, Farsta, Rågsved/Hagsätra)
Göteborg
Uppsala

En kortfilm om programmet finns här.

*Nyhet (helt nya program där vi aldrig verkat i tidigare)

(c) Löparakademin 2018
Integritetspolicy