Bli Ledare

’’Känslan av att man gör gott för ungdomarna, samhället och sig själv. Peppen och energin från de andra ledarna och av att se ungdomarna utvecklas. Win-Win för alla!’’ – Ledare VT20

BLI LEDARE
BLI PROGRAMANSVARIG

Vill du också vara med på en spännande resa där ditt ledarskap är den drivande kraften för ungdomars utveckling och samtidigt bidra till en mer jämlik folkhälsa och ökad social inkludering? Då ska du anmäla dig som ledare till vårt Tioveckorsprogram.

Tioveckorsprogrammet är Löparakademins ungdomsverksamhet som erbjuder träning och mentorskap från ideellt engagerade ledare till ungdomar som går i årskurs 9. Syfte och mål med programmet är att ge kunskap om en hälsosam livsstil, redskap för att kunna sätta upp och nå egna drömmar och mål. Med löpning som verktyg inspirerar vi till en mer aktiv fritid och hos oss är du välkommen oavsett kön och tidigare träningserfarenhet. Vi är en plattform för personlig utveckling, gemenskap och mod – inte bara för deltagarna utan även för dig som blivande ledare!

Under våren 2022 kommer Löparakademin att genomföra Tioveckorsprogram i:

Start v.10

Husby
Hallonbergen
Tensta
Hässelby/Vällingby
Jakobsberg
Rågsved
Skärholmen
Alby/Norra Botkyrka

Start v.12/v.13

Göteborg

En kortfilm om programmet finns här.

BLI LEDARE

Som ledare hos oss kräver vi inte att du har några förkunskaper inom ledarskap eller träning utan det viktiga är att du tar med dig din positiva energi och vilja att göra skillnad. Uppdraget innebär att du utvecklar dina ledaregenskaper genom att du coachar och stöttar deltagare och ledarkollegor. Alla som engagerar sig som ledare på Löparakademin får även gå vår två dagars ledarutbildning där du lär dig om inkluderande ledarskap, löpcoaching och om grupprocesser.

Läs mer om uppdraget här: Ledaruppdraget VT22

BLI PROGRAMANSVARIG

Till varje Tioveckorsprogram har vi en huvudansvarig som leder hela projektet. Uppdraget passar dig som drivs av individutveckling och tror på att nyckeln till framgång är genom god kommunikation. Du är van att ha många bollar i luften och du är intresserad av att leda och coacha andra och är noggrann och självgående i ditt arbete. Du kan med fördel haft erfarenhet av att leda andra i olika sammanhang.

Läs mer om uppdraget här: Programansvarig VT22

(c) Löparakademin 2018
Integritetspolicy