Partners

Genom nära samarbeten med våra partners lägger vi grunden för ett framgångsrikt arbete. Våra partners som delar samma värdegrund bidrar med sin kompetens och med finansiering vilket ger oss förutsättningar att utvecklas och växa.

Workshop med Vasakronan.

 

Vasakronan är Sveriges största fastighetsbolag och äger, förvaltar och utvecklar centralt belägna kontors- och butiksfastigheter i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Malmö och Lund. Vasakronan är sedan 2013 en av Löparakademins huvudsponsorer och bidrar med bland annat kontorslokaler, finansiering och strategisk rådgivning.

New Balance är ett av världens största sportvarumärken. Med en historia på över 100 år har New Balance byggt en stark position på marknaden och är idag framträdande inom både sport och modevärlden. Att satsa på forskning och välgörenhet har alltid varit centralt för New Balance. New Balance är sedan 2014 en av Löparakademins huvudsponsorer och tillhandahåller bland annat löparskor till föreningens ungdomsverksamhet.

*Partner text*.

Stockholms Stad är genom sina ytterstadssatsningar med och stödjer Löparakademins stärkande arbete i Stockholms miljonprogramsförorter.

*Partner text*.

*Partner text*.

*Partner text*.

Mälarenergi är sedan 2017 Löparakademins huvudpartner i Västerås.

Vi vill även rikta ett tack till alla våra ideella ledare, volontärer, samarbetsföreningar och övriga partners som på olika sätt är med och bidrar till verksamheten!

Våra funktionärer gör ett stort arbete under arrangemangen.

(c) Löparakademin 2018
Integritetspolicy